måndag 27 februari 2012

Long time no see

Hmm, jag har egentligen inte så mycket att skylla mitt hemskt fattiga bloggande på sistone förutom att jag helt tappat lust och inspiration. Att min bärbara mini-PC for i golvet så att skärmen sprack har dock bidragit till min frånvaro i cyberrymden, för hur ofta tror ni man får lite tid över till att sätta sig vid den stationära datorn i arbetsrummet för att i lugn och ro blogga och surfa runt lite. Nä, skulle inte tro det. Men idag ser ni är en stor dag. Det är nämligen Astrids födelsedag. Och dagen till ära har jag lånat tjejernas i-pad för att se om jag inte kan få iväg ett litet grattis-inlägg till den minsta lilla lejonungen i familjen. Och ni som läser det Hr inlägget, ge inte upp hoppet om den här bloggen än. Kanske andan faller på snart igen, men till dess får ni nöjer er med ett stort Grattis Astrid!!! Och om jag visste hur man laddade upp bilder från den här j-a paddan så hade jag laddat upp en bild på Astrid nu. Men det kan jag inte. Hepp!

6 kommentarer:

 1. Oj.... är det redan ett år sedan Astrid kom? Tiden går fort! Ett grattis till Astrid, lite i efterskott eftersom jag först nu såg att du hade uppdaterat. Har inte gett upp hoppet och finns kvar! Gillar din blogg. :)

  SvaraRadera
 2. Grattis Astrid! Åh kul med lite bloggning :)

  SvaraRadera
 3. FANTASTISKT- både att få "se" dig igen och att lillprinsesssan redan är ett år! Hoppas vi "ses" snart igen!/Linda i Ludvika

  SvaraRadera
 4. Grattis Astrid, ser fram emot fler inlägg :-) Du har varit saknad.

  SvaraRadera