lördag 13 november 2010

Ursula

Toras besatthet på mäjdfronten består. Fast det fina är att hon fixar det mesta själv nu. Om man hjälper henne att logga in och skriva mejladressen kan hon både författa och skicka iväg majlet för egen maskin. Okej, mailen blir inte så värst långa och det står samma sak i dem allihop: "Hej från Tora", följt av en massa smileygubbar (typ hundra stycken). Kanske lite väl opersonligt, det förstår även en fyraåring, varvid man brukar få hjälpa till att leta upp en bild som hon ska lägga till i mejlet.

Häromdagen ville hon skicka en bild på Ursula Sjöhäxan till morbror Calle. Jag vet inte varför, hon tyckte väl att de hade något gemensamt eller så. När man bildgooglar på "Ursula" visar det sig dock att det bara verkar finnas tre stycken Ursula i världen. Jag undrar om inte Calle hellre hade velat ha någon av de andra.


Not the only Ursula

Morbror Calles Ursula?

3 kommentarer:

  1. en annan: Det är tur att de inte kan surfa själva. Ännu!

    SvaraRadera
  2. Jamen att! Jag måste testköra det där "föräldrafiltret" man kan slå på på sina browsers. Funkar det så är det väl så att det skall vara på så snart de börjar få egen tid vid datorn... :-)

    SvaraRadera