lördag 2 oktober 2010

Snart dags

Det känns så defintivt när man kommer hem från jobbet en dag och det står en "Till salu"-skylt vid brevlådan. Vi ska verkligen flytta. Annonsen ligger ute på nätet och nästa helg är det visning. Det är många tankar som far runt i huvudet på oss alla.

Janne lusläser annonsen minst tio gånger om dagen och undrar saker som "hade vi fått 100 000:- mer för huset om vi hade skrivit "rymlig hall" istället för "generös hall"?.

Jag funderar på om det går att ringa till Joe Labero och fråga om han komma hit och trolla lite. Ett litet knäpp med fingrarna bara så har allla våra möbler och pinaler på något magiskt sätt förflyttats till det nya huset.

Tora är lite orolig över att hon inte ska få ta med sig alla sina prinsesstidningar till sitt nya rum. Vi försäkrar henne att så är fallet. Varenda liten pryl, trasig som hel, ska hon få ta med om hon vill.

Signes största bekymmer är f o r t f a r a n d e den där draken hon såg med mormor på Junibacken f ö r r a m å n a d e n. Kunde den spruta eld eller inte? Och finns den på riktigt?

Vi har alla våra bekymmer.

1 kommentar:

  1. I think congratulations are in order! You have done fantastic with the "Till salu" sign... Stockholm city m2 prices have reached the suburbs... Ralph

    SvaraRadera